Over Van Daal makelaardij

Dé energieke makelaar voor taxaties, aankoop, verkoop en verhuur van uw woning of bedrijfspand

team van daal makelaardij delft

Dé energieke makelaar voor taxaties, aankoop, verkoop en verhuur van uw woning of bedrijfspand.

Van Daal Makelaardij is een modern en energiek makelaarskantoor dat zich onderscheidt op het gebied van deskundigheid, service en inlevingsvermogen. Met onze jarenlange ervaring in de makelaardij en kennis van de Delftse huizenmarkt vindt u in ons een betrouwbare partner met een persoonlijke aanpak.

Neem contact op

NVM

Het team van Van Daal Makelaardij heeft kennis van zaken. Van Daal Makelaardij heeft beëdigde makelaars en zij zijn net als de onderneming lid van de NVM. Het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) ervoor dat wij jaarlijks verplicht, en met plezier, onze vakkennis bijspijkeren. Zo blijven wij op hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied en bent u verzekerd van deskundig en betrouwbaar advies.

Bearz & Co

Een succesvolle verkoop van exclusieve huizen begint met de toegang tot de juiste kanalen in binnen- en buitenland en met veel verstand van geavanceerde online marketingtechnieken.  Traditionele nationale marketingkanalen zoals bijv. Funda en/of een individueel werkend makelaarskantoor zijn dan vaak ontoereikend. Lees hier meer over hoe dit netwerk ingezet kan worden voor de succesvolle verkoop van uw huis.

NMo

Het uitgangspunt van de NMo is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. De NMo doet dit door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld te verenigen en op grote schaal monumenten te verwerven.

MVA Certified Expat Broker

Ons kantoor is Certified Expat Broker van de MVA. Dit is een netwerk van een aantal geselecteerde makelaars uit met name Amsterdam, maar sinds kort ook uit Den Haag en de regio die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van expats bij aankoop, verkoop en aan-/verhuur. De MVA is de grootste regionale afdeling van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Met deze extra service zijn wij de partner bij uitstek voor expats.

TMI

TMI is een initiatief van het Taxatie Management Instituut. Dit instituut is een opleidings- en toetsingsinstantie die met medewerking van NVM Business in het leven is geroepen om een einde te maken aan de onzekerheden in de bedrijfs-vastgoed-taxatie. Onze kantoor wordt regelmatig getoetst en de makelaars continu bijgeschoold. Zo houden wij onze kennis en expertise op pijl, zijn wij altijd volledig op de hoogte. Kijk op taxatiemanagementinstituut.nl voor meer informatie.

NWWI

NWWI is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk en geaccepteerd door het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW), uitvoerder van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Bij het NWWI worden de rapporten van Van Daal Makelaardij gevalideerd door goed opgeleide en ervaren validatie-medewerkers. Van Daal Makelaardij heeft taxateurs die hun vak verstaan. Deze professionals leveren in samenwerking met het NWWI een gevalideerd rapport waar geldverstrekker en consument op kunnen bouwen.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms