Diensten

Huis verkopen

Uw huis verkopen? Bij voorkeur zo snel mogelijk en voor de beste prijs natuurlijk! Zonder dat het u tijd en moeite kost. En vanzelfsprekend met een correcte afhandeling. Niet meer en niet minder...

Lees meer

Huis kopen

Als u een huis bezichtigt krijgt u vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkoper. Neem daarom bij een tweede bezichtiging uw eigen NVM Aankoopmakelaar in de arm die alleen uw belangen behartigt...

Lees meer

Taxaties

Taxeren van woningen en bedrijfspanden is een zaak voor experts. Alleen registermakelaars en - taxateurs mogen officiële taxaties verrichten. Jan-Paul van Daal en Sander Kerkhof zijn als beëdigd makelaar, registermakelaar (RMT)...

Lees meer

Zoekopdracht

Meld u aan voor onze zoekservice. Geef uw woonwensen door en wij mailen u de woningen die aan uw zoekwensen voldoen. U blijft dus altijd op de hoogte.

Lees meer

Verhuren

Wilt u uw woning verhuren? Met onze expertise bent u verzekerd van een vlotte afhandeling en uitstekende services gedurende het hele proces

Lees meer

Hypotheekadvies

Heeft u uw droomhuis gevonden of wilt u vooraf weten wat de financiële mogelijkheden zijn? We werken nauw samen met professionele financiële experts die u graag van dienst zijn.

Lees meer

Bedrijfshuisvesting

Op zoek naar geschikte kantoorruimte in Delft? We brengen uw behoeften en wensen in kaart en begeleiden u bij het vinden van geschikte accommodatie voor uw bedrijf.

Lees meer

Exclusief wonen

Breng wonen naar een heel nieuw niveau met onze exclusieve woonservices. Vind uw droomhuis of verkoop uw unieke woning met Van Daal Makelaardij.

Lees meer

Nieuwbouw- en projectadvies

Voor advies, planning en de uitwerking van nieuwbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn u graag van dienst met onze jarenlange ervaring in deze tak van sport. 

Lees meer

Aankoopmakelaar nieuwbouw

Wilt u op een verantwoorde wijze een nieuwbouw huis kopen? Schakel dan uw eigen aankoopmakelaar in. 

Lees meer

Energielabel

Heeft u verkoopplannen en nog geen definitief energielabel? Neem contact met ons op voor een afspraak. Wij hebben geen lange wachttijd !

Lees meer