Nieuwbouw Aankoopmakelaar

Van Daal Makelaardij. Jullie nieuwbouwcoach.

nieuwbouw aankoopmakelaar

aankoopmakelaar nieuwbouwadvies

aankoopmakelaar nieuwbouwadvies

Nieuwbouwcoach

Meer dan 40% van woningzoekers neemt bij het kopen van een woning een eigen aankoopmakelaar mee.

Bij nieuwbouw neemt een veel kleiner aantal kopers een aankoopmakelaar in de arm. Dat is een opvallend verschil. Het doel van de verkoopmakelaar is om de woning zo snel mogelijk en voor de hoogste prijs te verkopen. Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw: ook bij de aankoop van een nieuwbouwhuis is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen die aan uw kant staat. Onze professionals staan gedurende het hele proces voor u klaar bij de aankoop van uw nieuwbouwwoning. Afspraak maken? Van Daal Makelaardij is ook graag jullie nieuwbouwcoach.
 

nieuwbouwcoach

nieuwbouwcoach

Aankoopmakelaar nieuwbouw 

Wilt u op een verantwoorde wijze een nieuwbouw huis kopen? Schakel dan uw eigen aankoopmakelaar in. Dit voorkomt dat u straks voor dure of vervelende verrassingen komt te staan. De kosten zijn een vast bedrag en een fractie van het bedrag dat u straks gaat uitgeven. Op die manier verdienen wij ons hoogstwaarschijnlijk terug. Niet zo zeer in de koopsom van het huis of appartement, maar vooral in het feit dat u met een gerust hart de koop- en aanneemovereenkomst kunt ondertekenen en daarna kunt gaan dromen van uw nieuwe thuis. Wij staan u gedurende het hele koopproces bij. Zo bent u op alles voorbereid. En zit u na het tekenen van de koop/aannemingsovereenkomst toch nog met vragen? Wij staan als uw eigen aankoopmakelaar ook dan nog voor je klaar.

Nieuwbouw aankopen

de stappen naar een succesvolle aankoop

1. Gefeliciteerd! U bent ingeloot voor een huis.

U bent ingeloot voor een nieuwbouwwoning of – appartement en heeft waarschijnlijk een optie. U krijgt binnen enkele dagen de concept overeenkomsten en de bijbehorende documenten in de kopersmap of via de projectwebsite die nodig zijn om definitief een koopbeslissing te kunnen nemen.

2. De koopovereenkomst.

Wij beantwoorden al uw vragen over het kopen van een nieuwbouwhuis en scannen de koopakte. Graag nemen wij deze daarna persoonlijk met u door evenals de overige documenten die van belang zijn voor u als koper. Denk hierbij aan o.a. de technische omschrijving, lijst meer- en minderwerk, voorwaarden van Woningborg of soortgelijke garantie, opschortende voorwaarden, bouwrente, planning en andere aandachtspunten.

3. De ondertekening.

Nadat de overeenkomsten geheel duidelijk zijn en door ons aan u als koper uitgelegd zijn, worden de overeenkomsten getekend en kunnen deze daarna naar de notaris.

4. De oplevering.

Wij zorgen voor de juiste begeleiding bij de oplevering. Een Opleveringskeuring is een visuele keuring van de nieuwbouwwoning. De onafhankelijke bouwkundige loopt uw woning kritisch na. U krijgt direct inzicht in de gevonden bouwkundige gebreken. Hiermee heeft u een sterke positie tegenover de bouwer die zorg moet dragen voor het tijdig herstellen van de geconstateerde punten. 

Interesse in een aankoopmakelaar
voor uw nieuwbouwwoning?

Van Daal Makelaardij is graag jullie nieuwbouwcoach! Maak een afspraak we vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekeken.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heb je kunnen vinden wat je zocht?