Nieuwbouw- en projectadvies

Hoogwaardig advies en planning voor elk project

visual

nieuwbouwadvies

nieuwbouwadvies

Van Daal Makelaardij heeft meerdere nieuwbouwprojecten in de aanbieding. Wij zijn dagelijks actief met onze actuele, beschikbare projecten, maar ook met projecten die in de toekomst in de verkoop komen. Zowel nieuwbouw als vernieuwbouw, huur en koop.

Steeds vaker wordt onze expertise gevraagd bij projecten in en rondom Delft. Als geen ander weten we dat het van het grootste belang is dat een project zo optimaal mogelijk in de markt wordt gezet en dat begint al in de ontwerp- en planfase. Dat is ook het moment waarop wij eigenlijk het liefst al ingeschakeld worden. Wij weten wat er speelt in Delft en haar directe omgeving, waar de vraag ligt én de kansen. We weten wat de doelgroep beweegt en waar de behoeftes liggen aan de vraagzijde. Met groot enthousiasme voor deze specifieke tak van sport, geven wij mondelinge en schriftelijke adviezen en begeleiden we processen vanaf het begin tot een succesvol einde. Wij zijn sterk in het meedenken over marketing en optimale ‘branding’ van een project. Administratief zijn wij goed onderlegd; we zijn gewend met verschillende databases te werken.

U kunt als ontwikkelaar bij ons terecht voor verkoopadvies, maar ook particuliere kopers adviseren wij graag bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning

Donwload via onderstaande button de NVM brochure
‘Bouwen voor de vraag is de toekomst’.

Download brochure

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over nieuwbouw en voorzien u graag van projectadvies. Bel of mail voor een afspraak, nieuwbouw@vandaalmakelaardij.nl


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heb je kunnen vinden wat je zocht?