U verkoopt uw huis

U verkoopt uw huis. Bij voorkeur zo snel mogelijk en voor de beste prijs. Zonder dat het u veel tijd en moeite kost. En vanzelfsprekend met een correcte afhandeling. Van Daal Makelaardij behartigt uw belangen als verkoper. Wij verkopen uw huis met de inzet alsof we ons eigen huis verkopen. Wij gaan ervoor en zo bent u gegarandeerd van een optimaal resultaat.

Naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek bij u thuis maken wij een offerte met daarin een prijsopgave en plan van aanpak. Wij bespreken met u de te volgen verkoopstrategie, de te verwachten verkooptijd en voeren een waardebepaling uit van uw woning. In overleg met u als opdrachtgever wordt de vraagprijs vastgesteld.

huisverkopen Delft

huis verkopen in delft verkoopmakelaar

Dit doen wij voor u


Funda.nl

Wij publiceren uw woning o.a. prominent op Funda.nl. Deze website is de drukst bezochte huizensite en registreert iedere dag meer dan 200.000 potentiële kopers. Grote kans dus dat de koper van uw huis zich via funda.nl bij ons meldt.


Foto’s en videopresentatie

Wij maken standaard gebruik van een professionele fotograaf. Naast de buitenzijde wordt ook het interieur fraai vastgelegd ten behoeve van een optimale woningpresentatie. Wij kunnen ook een video en 360 graden foto’s van uw woning laten maken. Met deze extra tools trekt uw woning nog meer aandacht en kijkers op internet.


Plattegronden

Wij verzorgen actuele 2D/3D tekeningen van uw woning. Dit is een goede toevoeging aan de woningpresentatie. Potentiele kopers krijgen zo direct een goede indruk van de indeling van uw te koop staande woning.
 

Omwonenden informeren

In overleg met u kunnen wij door middel van direct mail een omwonenden mailing verzorgen. Zo weten buurtbewoners dat uw woning te koop is. En kunnen zij vrienden en bekenden op de hoogte stellen. Een snelle en efficiënte manier om een koper voor uw huis te vinden.

 

 

NVM Open huizen Route

Tweemaal per jaar zijn wij mede organisator van de landelijke NVM Open Huizen Route. Tussen 11:00 uur en 15:00 uur kunnen belangstellenden op deze dagen zonder het maken van een afspraak de deelnemende woningen bezichtigen. Wellicht interessant voor u als verkoper om aan mee te doen. Als extra service bieden wij u op uw verzoek gratis een open huis aan op het door u gewenste moment.

 

Bovenstaande doen wij naast de hieronder genoemde werkzaamheden die standaard horen bij onze verkoopservice.

 • opstellen van een wervende, informatieve verkooptekst
 • professionele fotoreportage in- en exterieur en omgeving
 • aanmelding van uw woning op de NVM Database
 • plaatsing op internet. (o.a. funda.nl, vandaalmakelaardij.nl en Jaap.nl)
 • plaatsing tuin- of driehoeksbord / raamposter of poster light
 • etalagepresentatie centrum Delft
 • uitgebreide verkoopbrochures en PDF downloads
 • overzicht bezoekersstatistieken funda
 • organiseren en begeleiden van bezichtigingen
 • terugkoppeling reacties na bezichtiging aan opdrachtgever
 • voeren van de onderhandelingen
 • opstellen en uitgebreid toelichten van de koopakte
 • onderhouden contacten met partijen en notaris
 • oplevering van de woning en vastleggen meterstanden

Maak een afspraak met Van Daal Makelaardij

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen voor een afspraak. U kunt ook bellen naar 015 - 21 27 300

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot: hoeveel is ?