Bedrijfshuisvesting

De juiste locatie voor uw bedrijf

Contact opnemen

visual

Als u op zoek bent naar bedrijfsruimte in Delft of elders in de regio Haaglanden bent u bij ons aan het juiste adres.


Wij kennen de mogelijkheden en het aanbod in de regio. Wij adviseren u graag bij aan-/ verkoop en aan-/verhuur van bedrijfsruimten, opslagruimten, kantoren, winkels, showroomruimten e.d. Wij denken met u mee en brengen graag uw behoeften op het gebied van bedrijfshuisvesting in kaart. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

TMI geaccrediteerd

TMI is een initiatief van het Taxatie Management Instituut. Dit instituut is een opleidings- en toetsingsinstantie die met medewerking van NVM Business in het leven is geroepen om een einde te maken aan de onzekerheden in de bedrijfs-vastgoed-taxatie. Onze specialisten worden regelmatig getoetst en continu bijgeschoold. Zo houden wij onze kennis en expertise op pijl, zijn wij altijd volledig op de hoogte. Kijk op taxatiemanagementinstituut.nl voor meer informatie.

Waardebepaling

Soms is een complete (BOG) taxatie niet noodzakelijk. In dat geval kunt u ook kiezen voor een “verkort taxatierapport” oftewel waardebepaling. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten, hoewel u er minder rechten aan kunt ontlenen. Vraag naar de mogelijkheden! 

Wat kunnen we voor u betekenen?

We vertellen u graag hoe we voor uw bedrijf de perfecte locatie kunnen vinden. Bel of mail snel voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heb je kunnen vinden wat je zocht?