Taxaties

Wij waarderen uw woning

Taxeren van woningen en bedrijfspanden is een zaak voor experts. Alleen registermakelaars en - taxateurs mogen officiële taxaties verrichten. Jan-Paul van Daal en Sander Kerkhof zijn als beëdigd makelaar, registermakelaar (RMT) en lid van de NVM uw partner als het gaat om een correcte taxatie.


Validatie door NWWI en Taxateurs Unie

Ons kantoor is aangesloten bij het NWWI en Taxateursunie. Het NWWI en Taxateursunie keuren taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs. Zij zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen zijn aangesloten

 

Waarvoor nodig?

U kunt uw huis laten taxeren voor fiscale doeleinden, onderhandse verkoop, verzekeringen, in verband met een nalatenschap of voor de Nationale Hypotheek Garantie. Van Daal Makelaardij verzorgt uw taxatie in al deze voorkomende gevallen. Hierbij komen diverse aspecten aan de orde zoals onder meer:

  • De bouwkundige staat en onderhoud
  • Inhoud en oppervlakte
  • Functionele indeling
  • Constructie en gebruikte materialen en de kwaliteit ervan
  • Ligging en omgeving
  • Bestemmingsplan
  • Milieuverordeningen en bodemgesteldheid
  • Mate van isolatie en energiezuinigheid
  • Verplichtingen en rechten, erfdienstbaarheden

 

Vanzelfsprekend ontvangt u het taxatierapport op tijd en conform afspraak. Ons taxatierapport wordt geaccepteerd door alle financiële instellingen in Nederland.

Als u, geheel afhankelijk van het doel van de taxatie, geen officieel en uitgebreid taxatierapport nodig heeft kunnen wij ook een eenvoudigere, goedkopere waardeverklaring verzorgen.
 

24-uurs Service

Bij spoedopdrachten leveren wij, afhankelijk van het te taxeren object, de taxatierapporten zelfs binnen 24 uur. Wilt u opdracht geven tot taxatie van uw woning of bedrijfspand? Of heeft u ons nodig bij een spoed taxatie? Bel of e-mail ons (Contact) voor meer informatie en een offerte. Wij waarderen uw woning.

Maak een afspraak met Van Daal Makelaardij

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen voor een afspraak. U kunt ook bellen naar 015 - 21 27 300

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot: hoeveel is ?