Een woning taxeren

De waarde van uw woning correct gevalideerd door een professional.

Direct NWWI-taxatie aanvragen

visual

Taxeren van woningen en bedrijfspanden is een zaak voor experts. Alleen registermakelaars en - taxateurs mogen officiële taxaties verrichten. Jan-Paul van Daal, Sander Kerkhof en Jacqueline Papendrecht zijn als beëdigd makelaar, registermakelaar en taxateur (RMT) en lid van de NVM uw partner als het gaat om een correcte taxatie.

     

Ons kantoor is aangesloten bij het NWWI en Taxateursunie. Het NWWI en Taxateursunie keuren taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs. Zij zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld.

Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen zijn aangesloten.

Benieuwd naar de waarde van uw woning?

Bij Van Daal Makelaardij kunt u terecht voor taxaties van zowel woningen als bedrijfsobjecten. Wilt u alleen de waarde weten om in te kunnen schatten wat de opbrengst is bij verkoop, dan kan een gratis en vrijblijvende waardebepaling volstaan.

Waarvoor nodig?

U kunt uw huis laten taxeren voor fiscale doeleinden, onderhandse verkoop, verzekeringen, in verband met een nalatenschap of voor de Nationale Hypotheek Garantie. Van Daal Makelaardij verzorgt uw taxatie in al deze voorkomende gevallen. Hierbij komen diverse aspecten aan de orde zoals onder meer:

  • De bouwkundige staat en onderhoud
  • Inhoud en oppervlakte
  • Functionele indeling
  • Constructie en gebruikte materialen en de kwaliteit ervan
  • Ligging en omgeving
  • Bestemmingsplan
  • Milieuverordeningen en bodemgesteldheid
  • Mate van isolatie en energiezuinigheid
  • Verplichtingen en rechten, erfdienstbaarheden

Vanzelfsprekend ontvangt u het taxatierapport op tijd en conform afspraak. Ons taxatierapport wordt geaccepteerd door alle financiële instellingen in Nederland.

Als u, geheel afhankelijk van het doel van de taxatie, geen officieel en uitgebreid taxatierapport nodig heeft kunnen wij ook een eenvoudigere, goedkopere waardeverklaring verzorgen.

Meer weten, of heeft u een vraag voor onze taxateur?

Vul onderstaand contactformulier in, we nemen dan zo snel mogelijk contact op om uw vraag te beantwoorden of een afspraak in te plannen. U kunt natuurlijk ook bellen of mailen.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heb je kunnen vinden wat je zocht?