Exclusief wonen

Uitzonderlijke service en persoonlijke aandacht voor uw wensen.

Contact opnemen

visual

bearz

bearz

Geef een nieuwe betekenis aan ‘wonen’! Exclusief wonen is wonen op een unieke plek in een unieke woning. Bent u op zoek naar een nieuw thuis of wilt u uw unieke woning verkopen? Bij Van Daal Makelaardij kunt u rekenen op persoonlijke aandacht voor uw woon- en verkoop wensen.


Nederland en de vastgoedmarkt wordt steeds internationaler. Bij de verkoop van exclusief onroerend goed mag u de buitenlandse kopers zeker niet vergeten. Via ons netwerk met Baerz & Co staan wij in rechtstreekse online verbinding met internationale marktleiders in luxury homes; het vermaarde luxuryrealestate.com en rightmove.co.uk. Dit stelt ons in staat om uw huis aan te bieden aan een wereldwijd vermogend koperspubliek. Via Baerz & Co werken wij, prestigieuze Nederlandse woningmakelaars intensief voor u samen. Hiermee bieden wij u een uniek landelijk kwaliteitsnetwerk.

Wij verkopen uw huis altijd met de grootste zorg. Zo bent u gegarandeerd van een optimaal resultaat. Wij verkopen de woning zo snel mogelijk en voor de beste prijs, zonder dat het u veel tijd en moeite kost. Vanzelfsprekend kunt u uitgaan van een correcte afhandeling.

Naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek bij u thuis maken wij een offerte met daarin een prijsopgave en plan van aanpak. Wij bespreken met u de te volgen verkoopstrategie, de te verwachten verkooptijd en voeren een waardebepaling uit van uw woning. In overleg met u als opdrachtgever wordt de vraagprijs vastgesteld.

Uw exclusieve woning verkopen?

Neem contact met ons op als u wilt weten hoe we het Baerz & Co netwerk in kunnen zetten voor de succesvolle verkoop van uw huis.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heb je kunnen vinden wat je zocht?