Een woning aankopen

Zo komt u niet voor verrassingen te staan

Contact opnemen

visual

Het aankopen van een woning is een belangrijk en vaak intensief proces waar veel bij komt kijken, meer dan u in eerste instantie zou kunnen verwachten. Neem daarom na een tweede bezichtiging uw eigen NVM Aankoopmakelaar in de armen die uw belangen behartigt. 

Hij wijst u op eventuele minpunten van het huis, beoordeelt de vraagprijs, checkt belangrijke gegevens en bestemmingsplannen, onderhandelt voor u de beste prijs en helpt bij de afwikkeling. Zo bent u verzekerd van een goede aankoop. De aankoopmakelaars van Van Daal Makelaardij hebben kennis van de lokale markt en voorzien u tijdens het aankoopproces van deskundig advies en de beste services. Dit tegen een aantrekkelijk vast tarief.

9.2

Beoordeeld met een 9.2 door 48 klanten

60

Woningen aangekocht in Delft en omgeving

6

Dagen per week staan wij voor u klaar

Het aankooptraject. Stap voor stap.
Van het allereerste contact tot de overdracht bij de notaris.

Bezichtigen

Wij gaan altijd samen met u de, door u gekozen, woningen bezichtigen. Tijdens deze bezichtiging wordt het huis kritisch doorlopen. Alle aspecten komen aan de orde en na afloop worden het huis en de bevindingen met u besproken.

Koopovereenkomst

U krijgt van ons een uitgebreide persoonlijke toelichting op de opgestelde koopovereenkomst. Er is alle gelegenheid voor het stellen van vragen. Zodra de akte geheel duidelijk en helder is gaan we over tot het zetten van de handtekening.

Onderhandelen

Indien u het huis besluit te gaan aankopen bespreken wij met u de beste onderhandelingsstrategie, de gewenste oplevering en de op te nemen (ontbindende) voorwaarden, zoals een financiering en/of bouwkundige keuring.

Notaris

De notaris verzorgt de juridische afwikkeling en het transport. Voordat u naar de notaris gaat, inspecteren wij met u de woning om te zien of deze conform de afspraken opgeleverd wordt en noteren we de meterstanden. U bent klaar voor de sleuteloverdracht en kunt gaan genieten van uw nieuwe woning!

Meer weten over het aankopen van een woning?

We vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
team

Liever telefonisch contact?

U kunt ons van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur bereiken op

015 - 212 73 00

Heb je kunnen vinden wat je zocht?