Maatregelen i.v.m. het Corona Virus

In de strijd tegen het coronavirus hebben wij als makelaar maatregelen moeten treffen. Het Corona virus verspreidt zich snel en agressief door ons land.

Er is door het Algemeen Bestuur, directeur en verenigingsmanager van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) vergaderd over de laatste ontwikkelingen en mededelingen vanuit het kabinet.

Gezien de richtlijnen van het kabinet en RIVM en alle andere belangen, kunnen bezichtigingen nog plaatsvinden. Echter, onder stringente voorwaarden.

Wij zien erop toe om bij ‘fysieke contacten’ zoals bezichtigingen, ondertekening van koopaktes, taxaties, inspecties en transporten de nu geldende gezondheidsrichtlijnen goed te volgen, zoals anderhalve meter afstand houden, geen handen schudden en vaker en langdurig handen wassen.

Afspraken waar wij niet persé bij aanwezig moeten zijn gaan door maar zonder een van onze medewerkers. Dit geldt voor bijvoorbeeld de notariële overdracht van huizen.

Alles wat digitaal of telefonisch kan doen wij op deze wijze. Bij het plannen van fysieke contacten informeren wij naar uw gezondheidstoestand.

Ons kantoor blijft vooralsnog geopend. Conform het advies van het Rijk werken een aantal van onze medewerkers vanuit huis. Mogelijk dat hierdoor de werkzaamheden enige vertraging oplopen. Wij vragen daarvoor uw begrip.

Indien u zelf bezichtigingen of afspraken niet wil laten doorgaan stellen wij het op prijs dat u ons hierover informeert. Wij zullen daar dan rekening mee houden. Ook als u thuis zieken heeft of gezinsleden die zich niet fit voelen, vernemen wij dit graag om hiernaar te kunnen handelen.

Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking!

Nieuwste woningen

Nieuw
Burgemeester Elsenlaan 99, Rijswijk
energielabel
D
oppervlakte71m²
slaapkamers2 kamers
€ 265.000 k.k.
Nieuw
Pootstraat 56, Delft
oppervlakte70m²
slaapkamers2 kamers
€ 325.000 k.k.

Heb je kunnen vinden wat je zocht?