Appartementen nieuwbouwproject Pastorale nagenoeg allemaal verkocht

Het project Pastorale ligt op een ideale plek. Het project wordt gerealiseerd op een groene en ontspannen locatie aan het water nabij het Agnetapark en het Wilhelminapark. De Kappeyne van de Coppelostraat is een mooie, groene, aan een singel gelegen straat in de populaire wijk Hof van Delft. In de wijk Hof van Delft wonen veelal (jonge) gezinnen en de voorzieningen passen helemaal bij de wensen en behoeften van deze doelgroep. De wijk beschikt over een ruim aanbod winkels en onderwijsinstellingen op loop- of fietsafstand.

Praktisch om de hoek ligt het levendige stadscentrum van Delft. Delft biedt alle voordelen van het wonen in een grootse en vooruitstrevende stad, met ruim woningaanbod in alle segmenten, een bruisend centrum en een vooraanstaande universiteit.

De bouw van zestien duurzame en unieke nieuwbouwwoningen gaat binnenkort beginnen. De bijzondere cirkelvormige constructie van de originele kerk blijft behouden, maar door de verwijdering van de gevels en koepel ontstaat een open colonnade waarmee de groene omgeving goed tot zijn recht komt. Binnen de colonnade bevinden zich de tien appartementen. Op de plaats van de oude pastorie komen twee woningen met diepe tuin, drie appartementen met unieke kenmerken en een ruime vrijstaande villa. Er zijn nog drie bouwnummers onder optie. De andere zijn allemaal verkocht. Als u nog belangstelling heeft stuurt u een email naar nieuwbouw@vandaalmakelaardij.nl Wij zetten u dan op de reservelijst. 

 

Nieuwste woningen

Nieuw
Gasthuislaan 193, Delft
energielabel
C
oppervlakte96m²
slaapkamers2 kamers
€ 410.000 k.k.
Nieuw
Van Blommesteinstraat 28 B, Delft
energielabel
D
oppervlakte81m²
slaapkamers3 kamers
€ 285.000 k.k.