Het LeeuwenDeel, Delft

Het LeeuwenDeel

€ 420.000 tot € 750.000 v.o.n.

Beschikbare woningen Bekijk impressies

house
Aantal huizen

12

house
Woonoppervlakte

65m² tot 126m²

house
Perceeloppervlakte

n.v.t

house
Status

Beschikbaar

Omschrijving

Preview - Binnenkort start de verkoop !

Het LeeuwenDeel

Gelegen aan het Van Leeuwenhoekpark in Nieuw Delft komt Het LeeuwenDeel, een modern en comfortabel gebouw waar interactie, saamhorigheid, natuur en duurzaamheid samenkomen. Op loopafstand van café's, winkels en het openbaar vervoer wordt gewerkt aan een mixed-use gebouw voor bewoners en ondernemers. De stadswijk NieuwDelft ligt direct naast het historische centrum van Delft en is zeer goed bereikbaar vanaf zowel treinstation als uitvalswegen. Voorzieningen, een royaal stadspark en zeer duurzame nieuwbouw ontwikkelingen, maken dit tot het meest gewilde stuk stad op dit moment!

Opvallende architectuur

Het LeeuwenDeel is een veelzijdig boetiekgebouw met een opvallende architectuur die is geïnspireerd op het dagelijks leven in de 17e eeuw, zoals te zien in Johannes Vermeers schilderij ‘Het straatje’. Het gevarieerde en ritmische gebruik van materialen refereert aan Vermeers schilderij ‘Gezicht op Delft’. Deze Delftse historie komt in Het LeeuwenDeel samen met het wonen van nu. Veel natuurlijk licht, een comfortabel leefklimaat waarbij groen is geïntegreerd en energieneutraal. Dit maakt Het LeeuwenDeel een Parel in Delft!

Woningprogramma

Er komen 12 appartementen. De vier woonlagen van het gebouw volgen twee woningtypes. De appartementen van verschillende grootte op de 2e en 3e verdieping zijn georganiseerd rond een centrale kern. Elk appartement heeft een loggia (balkon) en een prettige oost-, west- of zuid-oriëntatie. Voor de 4e en 5e verdieping, de kroonlaag, zorgt een duplex typologie gezinswoningen/penthouses van 2 verdiepingen met een dakterras. Dit is eenn zeer unieke woonvormen, waarbij men benden woont en boven slaapt en zelfs met een eigen tuin in de zon. En dat met vrij uitzicht over de nieuwe stadswijk!

Start verkoop

De start verkoop zal zijn op 1 juli 2024. Als u interesse heeft in 1 van de appartementen kunnen wij voor die tijd al een afspraak met u maken om u te informeren over de appartementen. Op basis daarvan is het mogelijk uw interesse kenbaar te maken voorafgaand aan 1 juli. Na 1 juli zal alle verkoop-informatie beschikbaar zijn en kunnen we overgaan tot het ondertekenen van de reserveringsovereenkomst die wordt uitgewerkt in de koop- aanneemovereenkomsten.

Planning

De verwachting is om nog dit jaar met de realisatie aan te vangen. Na 1 jaar bouwtijd zullen de appartementen in Q1 2026 worden opgeleverd.

Impressies

, Delft foto-0
, Delft foto-1
, Delft foto-2
arrow-left
arrow-right

Woningtypen

Apartments

oppervlakte 65m² tot 91m²
price € 420.000 tot € 535.000

Penthouses

oppervlakte 97m² tot 126m²
price € 575.000 tot € 750.000

Locatie

[{"address": "0","zipCode": "2627 CS","city": "Delft","lat": 52.0004926,"lng": 4.3609956,"heading": 0,"pitch": 0}]

Interesse in dit project?

Neem snel contact op met ons kantoor op en schrijf u in als geïnteresseerde voor dit project

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
team

Liever telefonisch contact?

U kunt ons van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur bereiken op

015 - 2127300

Heb je kunnen vinden wat je zocht?