De energieke makelaars uit Delft

De aan- en verkoopspecialisten voor uw huis

Mijn huis verkopen Aankoopmakelaar

visual

Diensten

Verkoop

Uw huis verkopen? Bij voorkeur zo snel mogelijk en voor de beste prijs natuurlijk! Zonder dat het u tijd en moeite kost. En vanzelfsprekend met een correcte afhandeling. Niet meer en niet minder...

Lees meer

Aankoop

Als u een huis bezichtigt krijgt u vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkoper. Neem daarom bij een tweede bezichtiging uw eigen NVM Aankoopmakelaar in de arm die alleen uw belangen behartigt...

Lees meer

Taxaties

Taxeren van woningen en bedrijfspanden is een zaak voor experts. Alleen registermakelaars en - taxateurs mogen officiële taxaties verrichten. Jan-Paul van Daal en Sander Kerkhof zijn als beëdigd makelaar, registermakelaar (RMT)...

Lees meer

Zoekopdracht

Meld u aan voor onze zoekservice. Geef uw woonwensen door en wij mailen u de woningen die aan uw zoekwensen voldoen. U blijft dus altijd op de hoogte...

Lees meer

Woningaanbod

Bekijk ons huidige aanbod

Abtswoudseweg 12 a, Delft
opleveringTussenwoning
oppervlakte125m²
kamers5 kamers
€ 1.650 p.m. ex.
Abtswoudseweg 14 a, Delft
opleveringHoekwoning
oppervlakte125m²
kamers5 kamers
€ 1.750 p.m. ex.
Westplantsoen 164, Delft
opleveringBenedenwoning
oppervlakte97m²
kamers3 kamers
€ 325.000 k.k.
Abtswoudseweg 12 a, Delft
opleveringTussenwoning
oppervlakte125m²
kamers5 kamers
€ 1.650 p.m. ex.
Abtswoudseweg 14 a, Delft
opleveringHoekwoning
oppervlakte125m²
kamers5 kamers
€ 1.750 p.m. ex.
Westplantsoen 164, Delft
opleveringBenedenwoning
oppervlakte97m²
kamers3 kamers
€ 325.000 k.k.

Aventurijn

Binnenkort wordt er gestart met de bouw van Aventurijn, een kleinschalig appartementencomplex aan het einde van de Jordaniëstraat in Tanthof-West. Aventurijn is gelegen in een rustige groene woonwijk met de winkels voor de dagelijkse boodschappen gelegen op loopafstand en gelegen aan de rand van het natuur en recreatie gebied Midden-Delfland. Het sfeervolle, historische en overzichtelijke stadscentrum van Delft vindt u op slechts vijftien minuten fietsen.

De appartementen hebben een heldere en functionele indeling en een optimale bezonning door de grote ramen en een woningbreedte van maar liefst 9,50 meter! De appartementen variëren van ca 80 - 137 m². Prijzen vanaf € 353.000,-- VON inclusief 1 parkeerplaats en oplopend tot € 520.000,-- VON..
Meer over dit project   

De Majesteit te Delft

MAJESTUEUS WONEN IN HARTJE DELFT

Wonen midden in de bruisende binnenstad van Delft met alle voorzieningen binnen handbereik. Op steenworp afstand van het historisch centrum, het NS intercity station, nabij de uitvalswegen A4 en A13 en het Van Leeuwenhoekpark.

Het aantrekkelijke gebouw, een voorbeeld van moderne architectuur ontworpen door Sophie Valla Architects uit Amsterdam, is opgetrokken uit hoogwaardige duurzame materialen waarbij de blikvangers de vijf grote, witte erkers met hun extra grote raampartijen zijn.

Het pand bestaat uit 6 luxe appartementen, 2 studio's en 1 werk bedrijfsruimte, de appartementen zijn voorzien van een verdiepingshoge glazen gevelpuien met veel lichtinval (aan voorzijde), hoge plafonds en op het westen gelegen zonnige terrassen. Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats op het gezamenlijke achterterrein en een fietsenberging in de onderbouw op de begane grond.

De locatie is midden in de stad aan de Nieuwe Gracht in het noordelijk middengebied van het Van Leeuwenhoekkwartier. In de directe nabijheid van alle stedelijke voorzieningen en bijna letterlijk naast het moderne stationsgebouw. Het Van Leeuwenhoekkwartier is een nieuw ontwikkeld stadsdeel met gevarieerde architectuur, een veelheid aan bestemmingen en een zeer hoogwaardige inrichting van het openbaar gebied.

De appartementen zullen casco plus worden opgeleverd.

Parkeerplaats: € 22.000,- von

INFO
Voor informatie kunt u terecht op telefoonnummer 015-2127300 of per email:
nieuwbouw@vandaalmakelaardij.nl
Meer over dit project   

Van Daal Makelaardij

Dé NVM makelaar voor de verkoop, aankoop, verhuur en taxatie van uw woning. Van Daal Makelaardij is een modern en energiek makelaarskantoor dat zich onderscheidt door deskundigheid, service en inlevingsvermogen.

Aankoop

9.1

Verkoop

9.1

+

Huis verkopen?

Weet waar je aan toe bent

Doe de verkooptest!