Sionsweg 1, Rijswijk


€ 2.850.000 k.k.

Sionsweg 1, Rijswijk foto-0
Sionsweg 1, Rijswijk foto-1
Sionsweg 1, Rijswijk foto-2
Sionsweg 1, Rijswijk foto-3
Sionsweg 1, Rijswijk foto-4
Sionsweg 1, Rijswijk foto-5
Sionsweg 1, Rijswijk foto-6
Sionsweg 1, Rijswijk foto-7
Sionsweg 1, Rijswijk foto-8
Sionsweg 1, Rijswijk foto-9
Sionsweg 1, Rijswijk foto-10
Sionsweg 1, Rijswijk foto-11
Sionsweg 1, Rijswijk foto-12
Sionsweg 1, Rijswijk foto-13
Sionsweg 1, Rijswijk foto-14
Sionsweg 1, Rijswijk foto-15
Sionsweg 1, Rijswijk foto-16
Sionsweg 1, Rijswijk foto-17
Sionsweg 1, Rijswijk foto-18
Sionsweg 1, Rijswijk foto-19
Sionsweg 1, Rijswijk foto-20
Sionsweg 1, Rijswijk foto-21
Sionsweg 1, Rijswijk foto-22
Sionsweg 1, Rijswijk foto-23
Sionsweg 1, Rijswijk foto-24
Sionsweg 1, Rijswijk foto-25
Sionsweg 1, Rijswijk foto-26
Sionsweg 1, Rijswijk foto-27
Sionsweg 1, Rijswijk foto-28
Sionsweg 1, Rijswijk foto-29
Sionsweg 1, Rijswijk foto-30
Sionsweg 1, Rijswijk foto-31
Sionsweg 1, Rijswijk foto-32
Sionsweg 1, Rijswijk foto-33
Sionsweg 1, Rijswijk foto-34
Sionsweg 1, Rijswijk foto-35
Sionsweg 1, Rijswijk foto-36
Sionsweg 1, Rijswijk foto-37
Sionsweg 1, Rijswijk foto-38
Sionsweg 1, Rijswijk foto-39
Sionsweg 1, Rijswijk foto-40
arrow-left
arrow-right

Interesse?

Van Daal Makelaardij

Voldersgracht 33
2611 EV Delft

015 - 2127300

info@vandaalmakelaardij.nl

Contact opnemen
type
Type
Horeca
type
Totaaloppervlakte
522m²
type
Oplevering
in overleg
type
Vraagprijs
€ 2.850.000 k.k.

Omschrijving

Wonen en werken in eigentijds “Kasteel” De Buytenplaets aan vaarwater.

Woning, restaurant en B&B

Aan de rand van Rijswijk, Delft en Den Hoorn treft u dit karakteristieke nieuw in 2018 gebouwde, imposante woon- werkkasteel met een totale oppervlakte van 522 m2 op een uniek groot perceel van ca. 1900 m2 inclusief eigen parkeerterrein.

Het woon- werkkasteel heeft 2 huisnummers (1 voor wonen, 1 voor bedrijf) met beiden een aparte entree en meterkast, maar is door tussendeuren wel aan elkaar verbonden en over en weer toegankelijk.
Ideaal voor ondernemen aan huis en wonen en werken te combineren.

De begane grond heeft een vrije verdiepingshoogte van 2.94m.

‘De Buytenplaets’, zoals het pand bekend staat, is gebouwd in 2018 als woonhuis met aangrenzend het gezellige restaurant en daarboven op de eerste verdieping een bed and breakfast met drie kamers.

Er kan een restaurant geëxploiteerd worden met een bedrijfsvloeroppervlak van max. 250 m2 (inclusief veranda/terras), 7 dagen per week, van 10.00 tot 23.00 uur. Tevens kunnen de aanwezige bed- en breakfast kamers met eigen badkamer geëxploiteerd worden.
Naast het sfeervolle en aan alle moderne eisen voldoende gebouw treft men op het perceel een prachtig aangelegde tuin en terrassen, een heerlijke veranda en rondom aanlegsteigers en een grote houten schuur.

Parkeren kunt u op eigen terrein, 3 privé parkeerplaatsen aan de voorzijde van het woongedeelte en 20 parkeerplaatsen voor gasten van het restaurant en B&B op naastgelegen eigen parkeerterrein. Bij het parkeerterrein is tevens een boothelling aanwezig. Daarnaast bevindt zich nog een groene weide van ca. 520 m2 met een grote dubbele houten dierenstal.

De locatie is gelegen aan het doorgaande vaarwater op de rand van Rijswijk (Sion), precies op de grens met Den Hoorn en Delft. Het centrum van Den Hoorn en het historische centrum van Delft bevindt zich op 5 minuten fietsen. Het object ligt gunstig ten opzichte van de uitvalswegen (A4, A12 & A13) richting o.a. Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag. De omgeving is groen en biedt veel recreatiemogelijkheden.

De indeling is als volgt:

Bedrijfsruimte (Sionsweg 1)

Begane grond
Toegang via dubbele houten elektrische toegangspoort met gemetselde kolommen. Entree, ruime ontvangsthal/vide, meterkast en trappenhuis naar de eerste verdieping. De ontvangsthal biedt toegang tot de toiletruimte met 3 toiletten en dubbele wastafel, aparte toiletruimte voor mindervaliden met wastafel. Tevens bereik je hier de mice-en-place keuken.

Het sfeervolle restaurant van circa 60 m2 met thans ruim 40 zitplaatsen is voorzien van een fraaie Engelse Pub baropstelling en openslaande elektrische deuren naar de veranda en buitenterrassen. De horecakeuken (26,5 m2) is efficiënt ingedeeld met een koude- en warme kant, spoelruimte en koelcel en heeft ook openslaande elektrische deuren naar het terras. Vanuit de horecakeuken is tevens het woongedeelte (huisnummer 1a) te bereiken middels een tussendeur.
De veranda (overdekt terras) is 40 m2 met thans 25 zitplaatsen. De fraai aangelegde zeer grote terrastuin, met o.a. gemetselde plantenbakken, vijvers en speeltuin, mag thans voor 91 m2 ingedeeld worden met tafels en stoelen, wat neerkomt op zo’n 75 zitplaatsen. Varende passanten die het restaurant willen bezoeken kunnen gebruik maken van de aanwezige aanlegsteigers rondom het terras.

Eerste verdieping
Ruime overloop/vide met vlieringtrap naar de zeer ruime zolderberging. Aangrenzend bevinden zich 3 royale tweepersoons bedandbreakfastkamers van ieder ca. 15 m2. De kamers hebben ieder een eigen aparte badkamer
van zo'n 3 m2 die is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De overloop biedt ook toegang tot de aparte technische- en wasruimte (16 m2), waar zich de aansluitingen voor de wasmachines/drogers bevinden en de warmtepompboilers en CV-ketel. Thans wordt deze ruimte ook als kleedruimte voor personeel gebruikt. De ruimte wordt gedeeld met huisnummer 1a. Vanuit deze ruimte is tevens het woongedeelte (huisnummer 1a) te bereiken middels een tussendeur.

Tweede verdieping
De vlizotrap biedt toegang tot deze nog vrij indeelbare zeer royale zolderberging met een nokhoogte van 3 meter en een woonoppervlakte van 33 m2. De zolder is voorzien van 2 dakramen en 2 ronde gevelramen.

Woonhuis (Sionsweg 1a)

Begane grond
Fraaie voortuin met 3 privé parkeerplaatsen.
Entree, ruime vestibule/vide met toilet, meterkast en trappenhuis naar de eerste etage. De vestibule biedt toegang tot een aparte werkkamer (12 m2) en de grote bijkeuken (15 m2) met aparte douchecabine en buitendeur. De sfeervolle woonkamer/keuken (71 m2) is zeer royaal en is voorzien van erkers, openslaande deuren naar de veranda en achtertuin en nog een extra achterdeur naar de veranda en zijtuin. Aan de voorzijde bevindt zich het eetgedeelte met een open keuken. Vanuit de woonkamer kan men ook huisnummer 1 (bedrijfsruimte) betreden. De veranda (overdekt terras) is 55 m2. De fraai aangelegde achtertuin biedt toegang tot de aanlegsteiger. De grote houten tuinschuur (19 m2) is voorzien van pannen dak en wordt thans voor de helft gebruikt voor de woning en voor de helft voor het restaurant.

Eerste verdieping
Ruime overloop (16 m2) met vaste trap naar de tweede verdieping. Aangrenzend bevinden zich 4 grote slaapkamers van ieder ca. 16 m2 en een royale badkamer (12 m2) voorzien van 2 inloopdouches, 2 wastafels, toilet en ligbad.
De hoofdslaapkamer is tevens voorzien van een inloopkast (7,5 m2) en eigen fraaie badkamer (8 m2). De badkamer heeft een dubbele inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De overloop biedt ook toegang tot de aparte technische- en wasruimte (16 m2), waar zich de aansluitingen voor de wasmachines/drogers bevinden en de warmtepompboilers en CV-ketel. De ruimte wordt gedeeld met huisnummer 1. Vanuit deze ruimte is tevens het bedrijfsgedeelte (huisnummer 1) te bereiken middels een tussendeur.

Tweede verdieping
De vaste trap biedt toegang tot deze nog vrij indeelbare multifunctionele zeer royale kapverdieping (67 m2 woonvloeroppervlak) met een nokhoogte van 3,5 meter. De zolder heeft een wastafel, 4 dakramen en een rond gevelraam.

Parkeerterrein
Fraai aangelegd ruim parkeerterrein (ca. 510 m2) met totaal 20 parkeerplaatsen. Geheel omzoomd met houten hekwerk en groene hagen met ruime opening aan de voor- en achterzijde. Aanlegsteiger over de gehele breedte van het perceel, met een voorziening (boothelling) om boten in en uit het water te kunnen halen.

Groene weide
Groen ingerichte weide (ca. 520 m2) met houten dubbele dierenstal met luifel en uitstortgootsteen. Geheel omzoomd met houten hekwerk en groene hagen met poort aan voor- en achterzijde. Aanlegsteiger over gehele breedte van het perceel. Er is water en stroom aanwezig, deze zijn aangesloten op de meterkast van huisnummer 1 (het bedrijfsgedeelte). Indien gewenst kan de weide bij het object worden gekocht. Deze weide is niet in de vraagprijs begrepen.

Bijzonderheden/Kenmerken:
- Uniek groot perceel van ca. 1900 m2 eigen grond, gelegen aan doorgaand vaarwater;
- Woonoppervlakte 296 m2 en bedrijfsvloeroppervlakte 226 m2 (exclusief m2 veranda’s en tuinschuur);
- Inhoud 2.110 m3;
- Bijna 100 m2 aan veranda (gebouwgebonden buitenruimte) voorzien van zonnepanelen;
- Mogelijkheid tot overname complete inventaris van restaurant en bedandbreakfast;
- Rondom voorzien van onderhoudsarme aanlegsteigers;
- Eigen parkeerterrein met 20 parkeerplaatsen, eigen groene weide van ca. 520 m2 met dierenstal;
- Eigen trottoir over gehele voorzijde van het perceel;
- Energielabel A+++;
- Verwarming (en koeling) middels grondwater warmtepomp, LTV vloerverwarming per ruimte in te regelen, warm water middels CV-ketel en warmwaterboilers;
- Restaurant en B&B beschikken over een hydrofoor (waterdrukverhogingsinstallatie) en wateronthardingsinstallatie;
- Grote vrijstaande houten tuinschuur (16 m2);
- Elektrische dubbele toegangspoort met gemetselde kolommen;
- Gemetselde plantenbakken en vijvers;
- De gehele buitenruimte, inclusief parkeerterrein en dierenweide, is voorzien van een besproeiingsinstallatie en druppelslangen om alle beplanting water te kunnen geven vanuit het aanliggende slootwater met pomp;

Oplevering in overleg

Interesse in dit bijzondere object? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 2.850.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Horeca
Nevenbestemming(en)
Horeca
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
522m²
Verkoopoppervlakte
226m²

Energie

Energielabel
A+++

Omgeving

Parkeren onoverdekt
20 Parkeerplekken

Locatie

[{"address": "Sionsweg1","zipCode": "2286 KJ","city": "Rijswijk","lat": 52.0130026,"lng": 4.3259436,"heading": 0,"pitch": 0}]

Plattegronden

Interesse in dit pand?

Neem snel contact op met ons kantoor om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
team

Liever telefonisch contact?

U kunt ons van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur bereiken op

015 - 2127300

Heb je kunnen vinden wat je zocht?