Verkocht

Ireneboulevard 50 Y, Delft


€ 1.200.000 v.o.n.

Ireneboulevard 50 Y, Delft foto-0
Ireneboulevard 50 Y, Delft foto-1
Ireneboulevard 50 Y, Delft foto-2
Ireneboulevard 50 Y, Delft foto-3
Ireneboulevard 50 Y, Delft foto-4
Ireneboulevard 50 Y, Delft foto-5
Ireneboulevard 50 Y, Delft foto-6
arrow-left
arrow-right

Succesvol Verkocht!

Deze woning is succesvol verkocht. Ook verkopen of juist op zoek naar een huis? Van Daal Makelaardij is je graag van dienst.

Vertel me meer
type
Woningtype
Penthouse
oppervlakte
Oppervlakte
179m²
perceel
Perceel
n.v.t
kamers
Aantal kamers
5
vraagprijs
Vraagprijs
€ 1.200.000 v.o.n.

Omschrijving

Stedelijk wonen met een buitenlevengevoel. Op steenworp afstand van het centrum van Delft, aan een nieuw stadspark gelegen penthouse met riant zonnig dakterras.

U heeft hier een spectaculair uitzicht over de stad en het groen.

De Hooghe Delft is een bijzonder gebouw met 27 luxe koopappartementen, kantoorruimte en filmhuis Lumen op de begane grond.

Graag maken wij een afspraak met u op kantoor om u alles te laten zien van dit nog te bouwen complex en dit fraaie appartement in het bijzonder. De prognose voor de start van de bouw is nazomer 2023.

Kijk op de website voor meer informatie. www.dehooghedelft.nl

Luxe wonen op hoogte

De Hooghe Delft wordt een vrijstaande toren van 41 meter hoog. Het hoogste gebouw van Nieuw Delft. Het is ontworpen door de internationaal toonaangevende architect Ronald Janssen. De robuuste vormen, grote ramen met veel lichtinval en het gebruik van natuurlijke materialen maken het een indrukwekkend gebouw. Elke woning is ontworpen rondom de buitenruimte en heeft daarom een prachtig uitzicht.

Elke woning een prachtig uitzicht

Of u nu van de zon wilt genieten en kiest voor een woning met een balkon op het zuiden. Of juist aan de noordkant, vanwege het prachtige uitzicht over de historische binnenstad. Op de westkant heeft u uitzicht tot aan zee en op de oostkant over de stad en de kolk. Elke hoek heeft iets speciaals! En dankzij deze hoek kunt u vaak van meerdere uitzichten tegelijk genieten. Bekijk uw toekomstige uitzicht op de dronefoto’s, beschikbaar via de makelaar.

Wonen, werken en cultuur

De Hooghe Delft biedt plek aan verschillende functies. De bovenste 8 verdiepingen bestaan uit 27 koopappartementen, beschikbaar in 3 verschillende types. Daaronder komen zeer ruime kantoorruimtes. Op de eerste lagen van het gebouw komt filmhuis Lumen en bijbehorende horeca. Deze mix maakt het gebouw een levendige ontmoetingsplek voor de buurt.

Aandacht voor de omgeving

Vanzelfsprekend voldoet de Hooghe Delft aan alle eisen op het gebied van duurzaamheid. Het gebouw is optimaal geisoleerd en een WKO-installatie verwarmt en koelt het gebouw. Het gebouw is ‘klimaatbestendig’ en zorgt dat regenwater langer wordt vastgehouden en gelijkmatig wordt afgegeven aan het riool. Ook zijn er zonnepanelen en het hele gebouw is aardgasvrij. Maar de Hooghe Delft is ook ‘natuurinclusief ’. Zo komt er een groen dak en worden in het gebouw rust- en nestplaatsen gemaakt voor vogels, vlinders en bijen.

Locatie & bereikbaarheid

De Hooghe Delft ligt aan de Ireneboulevard en het toekomstige stadspark. Een super centrale locatie, direct naast de binnenstad. Het historische hart van Delft, met een ruim aanbod winkels en horeca, is op enkele minuten loopafstand. Net als het centraal station en de tramhalte. Voor de bewoners zijn er in het gebouw 18 parkeerplaatsen beschikbaar. Uit onderzoek is gebleken dat er belangstelling is voor deelauto's. Hierom worden er 2 deelauto's beschikbaar gesteld aan het project. In de directe omgeving zijn op loopafstand voldoende parkeerplaatsen beschikbaar in diverse openbare garages.

Ontdek ons actuele aanbod

Nieuw
Heemskerkstraat 10, Delft
energielabel
C
oppervlakte158m²
slaapkamers6 kamers
€ 1.195.000 k.k.
Vlamingstraat 43, Delft
oppervlakte235m²
slaapkamers8 kamers
€ 1.225.000 k.k.
Oude Delft 14, Delft
oppervlakte164m²
slaapkamers3 kamers
€ 975.000 k.k.
Vlamingstraat 72, Delft
energielabel
A
oppervlakte183m²
slaapkamers3 kamers
€ 1.095.000 k.k.
verkopen Created with Sketch.

verkooptest

Huis verkopen

Uw huis verkopen? Bij voorkeur zo snel mogelijk en voor de beste prijs natuurlijk! Zonder dat het u tijd en moeite kost. En vanzelfsprekend met een correcte afhandeling. Weet waar je aan toe bent!

Doe de verkooptest

kopen Created with Sketch.

aankoop

Huis kopen

Als u een huis bezichtigt krijgt u vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkoper. Neem daarom bij een tweede bezichtiging uw eigen NVM Aankoopmakelaar in de arm die alleen uw belangen behartigt...

Aankoop afspraak maken

zoekopdracht Created with Sketch.

zoekopdracht

U zoekt, wij vinden

Meld u aan voor onze zoekservice. Geef uw woonwensen door en wij mailen u de woningen die aan uw zoekwensen voldoen. U blijft dus altijd op de hoogte.

Zoekopdracht maken

Heb je kunnen vinden wat je zocht?