Nieuwe Gracht 0 ong, Delft


€ 400.000 v.o.n.

Nieuwe Gracht 0 ong, Delft foto-0
Nieuwe Gracht 0 ong, Delft foto-1
arrow-left
arrow-right

Interesse?

Van Daal Makelaardij

Voldersgracht 33
2611 EV Delft

015 - 2127300

info@vandaalmakelaardij.nl

Contact opnemen
type
Type
Bedrijfsruimte
type
Totaaloppervlakte
100m²
type
Oplevering
in overleg
type
Vraagprijs
€ 400.000 v.o.n.

Omschrijving

Ondernemen/werken midden in het bruisende en ontwikkelde spoorzone gebied met een prachtig park en de binnenstad van Delft met alle voorzieningen binnen handbereik. Het CPO project de Blauwgroep biedt u de mogelijkheid om samen met andere kopers aan de slag te gaan om zelf vorm te geven aan uw wensen.

Naast het historisch stadshart verrijst Nieuw Delft. Een nieuw stadsdeel van ongeveer 24 hectare, met ongeveer 1.200 woningen en meer dan 40.000 m² aan stedelijke functies. Hier krijgen architectuur, ondernemerschap en vernieuwing de ruimte en wordt de economische positie van de stad versterkt.

Het aantrekkelijke gebouw, een voorbeeld van moderne architectuur ontworpen door Sophie Valla Architects uit Amsterdam, is opgetrokken uit hoogwaardige duurzame materialen waarbij het prachtige uitzicht en de unieke uitstraling een grote rol spelen. Het complex beschikt over veel groen, bijvoorbeeld op de daken en sommige gevels, daarnaast wordt er ook eigen waterberging gerealiseerd. Een groot deel van de constructie zal bestaan uit Cross Laminated Timber. CLT Bouw, ook wel kruislaagshout genoemd, is opgebouwd uit diverse lagen houten lamellen (planken) welke kruislings aan elkaar worden gelijmd tot constructieve houten platen. CLT bouw is één van de meest milieuvriendelijke en energie-efficiënte bouwtechnieken die er bestaan vanwege het materiaal, de precisie en weeronafhankelijkheid van prefab, het gewicht van de onderdelen en de mogelijkheden voor hergebruik. De totale gebruikte energie bij productie is laag en er kan snel en efficiënt gebouwd worden.

Het complex is gelegen in veld 6 zuid, aan de Nieuwe Gracht. De zelfbouwkavels van veld 6 zuid liggen op een centrale plek, op zo’n 5 minuten lopen van de historische binnenstad en station Delft. Het kavel ligt om de hoek van het toekomstige Van Leeuwenhoekpark, via dit park kunt u prachtig richting het station en de historische binnenstad lopen. Aan de voorzijde van het complex is er prachtig uitzicht over de Nieuwe Gracht.

Het complex bestaat uit verschillende mooie appartementen op de verdiepingen en werk/bedrijfsruimte op de begane grond.

In de bedrijfsruimten kunnen bijvoorbeeld een galerie, werkplaats, atelier, kantoor, dienstverlening of een medische praktijk een plek krijgen. Zolang het maar geen overlast voor de woningen kan gaan betekenen. Horeca of winkels zijn niet toegestaan. Zowel de bouwgroep als de Gemeente Delft dienen hun goedkeuring te verlenen aan specifieke bedrijfshuisvesting.

De bedrijfsruimte beschikt over een eigen entree aan de voorzijde (Nieuwe Grachtzijde) van het gebouw. Binnen kenmerkt de ruimte zich door de mooi hoogte en de hoekligging.

CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) is een vorm van sociale projectontwikkeling waarbij toekomstige bewoners gezamenlijk opdrachtgever zijn voor hun eigen nieuwbouwproject. Bedrijfsruimten kunnen tegen kostprijs gebouwd worden. De prijzen zijn gebaseerd op grootte en materialen.

De bedrijfsruimten worden Casco opgeleverd, daarnaast is het mogelijk om een parkeerplaats te kopen in een nabijgelegen gebouw. Deze worden in opdracht van de Gemeente Delft in het naastliggende gebouw gerealiseerd.

Indicatie start bouw; 3e kwartaal 2024.
Indicatie oplevering; 4e kwartaal 2025.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Daal Makelaardij BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 400.000 v.o.n.
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Nieuwbouw
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
100m²

Energie

Energielabel
A+++

Locatie

[{"address": "Nieuwe Gracht0","zipCode": "2627 CS","city": "Delft","lat": 52.002924,"lng": 4.3570965,"heading": 0,"pitch": 0}]

Plattegronden

Vergelijkbare objecten

Verkocht
Oude Kerkstraat 4, Delft
oppervlakte 285m²
slaapkamers in overleg
€ 445.000 k.k.
Verkocht
Vulcanusweg 263 B, Delft
oppervlakte 258m²
slaapkamers in overleg
€ 450.000 k.k.
Verkocht
Vrouwenregt 1, Delft
oppervlakte 90m²
slaapkamers in overleg
€ 325.000 k.k.

Interesse in dit pand?

Neem snel contact op met ons kantoor om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
team

Liever telefonisch contact?

U kunt ons van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur bereiken op

015 - 2127300

Heb je kunnen vinden wat je zocht?