Donkerstraat 33 -35, Delft


Interested in this property?

Contact our office to schedule an appointment for a viewing.

Van Daal Makelaardij

Voldersgracht 33
2611 EV Delft

015 - 212 73 00

info@vandaalmakelaardij.nl

Contact us
type
Property type
Business space
type
Total area
732m²
type
Delivery
in consultation
type
Price
N / A

Description

GROTE LOODS OF UNIEKE KANS VOOR EEN ONTWIKKELLOCATIE

Prachtig project in het hart van de historische binnenstad. De ligging is perfect, in het meest centrale deel van de binnenstad. Linksaf de straat uit loop je zo naar de Markt en het historische centrum, in dit populaire deel zitten de leukste speciaalzaken, galeries, restaurants en café's. De andere kant op is het Bastiaansplein voor de winkels, het theater en de bioscoop. Rechts de straat uit wandel je langs de Schie. In 10 minuten lopen ben je bij het station of de tramhalte.

OBJECT
Het object bestaat uit een grote loods en een garage. De functie en indeling van het object is nu een open ruimte en een deels afgescheiden aparte garage. De toegang is via een houten horizontale schuifdeur en een garagedeur.
Het totale bruto vloeroppervlak van de gebouwen bedraagt ca. 732m², het perceeloppervlak bedraagt ca. 732m².

BINNENSTAD DELFT
De Delftse binnenstad is een ideale woonomgeving. Een dorp binnen de stad, rustig, vriendelijk met alle voorzieningen op wandelafstand. Er is een theater, filmhuis, bioscoop, en volop restaurants, cafés en gezellige terrassen. Voor de dagelijkse boodschappen heeft de binnenstad diverse speciaalzaken en een aantal supermarkten.
De historische binnenstad is vanwege de vele karakteristieke grachten en monumentale panden aangewezen als rijksbeschermd stadsgezicht, alle panden in dit gebied hebben deze aanwijzing.
Met een korte wandeling is vanuit de binnenstad het recreatiegebied ‘De Delftse Hout’ bereikbaar en op de ‘Delftse Schie’ is er volop waterrecreatie mogelijk. Het station van Delft en de tramhaltes van lijn 1 en 19 zijn binnen enkele minuten wandelen te bereiken.

LIGGING DELFT IN DE OMGEVING
Delft is zeer centraal en goed bereikbaar gelegen in de Randstad, nabij de uitvalswegen A4 en A13. Per auto naar Rotterdam 20 minuten, Den Haag 15 minuten, Utrecht 45 minuten en Amsterdam 50 minuten. Luchthaven Schiphol is binnen 40 minuten bereikbaar en luchthaven Rotterdam-Den Haag in een kwartier. De TU Delft en de bedrijvenparken van Delft en Rijswijk zijn op fietsafstand.
Met de trein zijn de steden Rotterdam en Den Haag vanaf station Delft binnen 15 minuten bereikbaar. Tramlijn 1 gaat via Rijswijk, Den Haag Centrum naar Scheveningen-strand en tramlijn 19 via Ypenburg, Leidschenveen naar Leidschendam/Leidschenhage.

VERKOOPPROCEDURE
Verkoop geschiedt volgens een bijzondere procedure. Belangstellenden worden in de gelegenheid gesteld het pand te bezichtigen op vastgestelde dagen en vervolgens zal de biedingsprocedure bekend gemaakt worden.
Biedingen kunnen uitsluitend worden uitgebracht middels een volledig ingevuld en ondertekend biedingsformulier. Het biedingsformulier dient namens de gegadigde te worden ondertekend door de daartoe bevoegde persoon of personen. Degene die het biedingsformulier heeft ondertekend staat ervoor in dat hij (tezamen met eventuele mede ondertekenaars) bevoegd is de gegadigde rechtsgeldig te vertegenwoordigen, bij gebreke waarvan de ondertekenaar(s) zelf gebonden is/zijn aan de uitgebrachte bieding.
De uit te brengen bieding dient onvoorwaardelijk en onherroepelijk te zijn, bedragen worden uitgedrukt in euro’s, als absoluut getal vermeld en niet gerelateerd aan een ander aanbod. De biedingen zijn “kosten koper”. Een bieding zal niet omvatten kosten zoals notariskosten, belastingen zoals overdrachtsbelasting en dergelijke. Deze zijn bovenop de bieding verschuldigd. Een aanbod in strijd hiermee is ongeldig. Een aanbod kan niet eenzijdig door een bieder worden ingetrokken en blijft geldig tot de verkoper gunt of vaststaat dat niet aan een van de bieders wordt gegund.
De verkoop geschiedt onder voorbehoud van gunning, er is uitdrukkelijk geen verplichting van verkoper aan de hoogste bieder te verkopen.
De levering vindt plaats in overleg

ADRES
Donkerstraat 33-35 Delft

PERCEELGROOTTE
732 m2, eigen grond

BOUWJAAR
ca. 1965

VRAAGPRIJS
Biedproces

ENERGIELABEL
Er is geen energielabel aanwezig

PUBLIEKRECHTERLIJKE BESTEMMING
Bestemmingsplan: Binnenstad 2012
Onherroepelijk vastgesteld: 27 juni 2013
Enkelbestemming: wonen
Dubbelbestemming: waarde archeologie
Functieaanduiding: bedrijf, specifieke vorm van waarde
Gebiedsaanduiding: beschermd stadsgezicht

BODEMINFORMATIE
Er is een verkennend milieukundig (asbest) bodemonderzoek 2021 beschikbaar.

GARANTIES, VERKOOP EN LEVERING OP 'AS IS, WHERE IS' BASIS
Verkoper verkoopt op basis van het 'as is, where is' principe, waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het 'as is, where is' principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.
Het object wordt te zijner tijd in de staat waarin het zich dan bevindt geleverd, vrij van huur en gebruik.

N.B. De maten en gegevens in deze brochure zijn indicatief. Alle informatie en de bijlagen zijn met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons expliciet geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens recht worden ontleend. Nadrukkelijk wordt vermeld dat deze informatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Details

Transfer

Price
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Main allocation
Business space
Other allocation(s)
Business space
Build type
Existing
Maintenance inside
Moderate
Maintenance outside
Moderate

Surfaces

Total surface
732m²

Location

[ { "address": "Donkerstraat 33", "zipCode": "2611 TE", "city": "Delft", "lat": 52.0126684, "lng": 4.3638242, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Interested in this property?

Contact our office to schedule an appointment for a viewing.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
telefoon

Prefer telephone contact?

You can reach us from Monday to Friday from 9:00 AM to 5:00 PM and on Saturdays from 10:00 AM to 3:00 PM on

015 - 212 73 00

Floor plans

Related objects

Sold
Oude Kerkstraat 4, Delft
oplevering Shop
oppervlakte 285m²
slaapkamers in consultation
€ 445.000 k.k.
Rented
Surinamestraat 9, Delft
oplevering Business space
oppervlakte 190m²
slaapkamers n.v.t
€ 1.450 p.m.
Sold
Nieuwe Langendijk 59, Delft
oplevering Office space, Hospitality
oppervlakte 212m²
slaapkamers in consultation
€ 595.000 k.k.
+

Selling your house?

Know where you stand

Do the sales test!