Verkocht

Heemraadstraat 86, Rijswijk


€ 299.500 v.o.n.

Heemraadstraat 86, Rijswijk foto-0
Heemraadstraat 86, Rijswijk foto-1
Heemraadstraat 86, Rijswijk foto-2
Heemraadstraat 86, Rijswijk foto-3
arrow-left
arrow-right

Succesvol Verkocht!

Deze woning is succesvol verkocht. Ook verkopen of juist opzoek naar een huis? Van Daal Makelaardij is je graag van dienst.

Vertel me meer
type
Woningtype
Benedenwoning
oppervlakte
Oppervlakte
63m²
perceel
Perceel
n.v.t
kamers
Aantal kamers
2
vraagprijs
Vraagprijs
€ 299.500 v.o.n.

Omschrijving

Gezien de grote interesse, wordt de volgende procedure gehanteerd voor de verkoop van deze woning:
Geïnteresseerden kunnen uiterlijk vrijdag 23 juni aanstaande voor 16.00 uur via Move een eindvoorstel doen. Neem hiervoor contact op met één van de makelaars.

Op de begane grond van appartementencomplex De Hollandse Linde gelegen tweekamer woning van circa 63 m2.
Het huis wordt thans gebouwd en naar verwachting kan het eind 2023 gereed zijn en kunnen worden opgeleverd.

De woningen beschikken over een woonkamer met open keuken en een ruime slaapkamer. Vanuit de woonkamer heeft u via de openslaande deuren toegang tot een tuin gelegen op het Zuidoosten. Kenmerkend van deze benedenwoningen zijn de kamerhoge ramen met veel lichtinval.

DUURZAAM WONEN IN RIJSWIJKBUITEN
Alle woningen zijn gasloos en voldoen aan strenge duurzaamheidsnormen zodat de woningen nog vele decennia mee kunnen. Zo worden de woningen voorzien van een hoog rendement beglazing, gebalanceerde ventilatie en een warmtepomp. Deze zeer duurzame en energiezuinige installatie voor verwarmen, koelen, warm water en ventilatie is bij de koop inbegrepen.

Niet alleen in de woningen maar in het openbaar gebied van RijswijkBuiten is volop aandacht voor duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan een variantie in groen (bio-diversiteit), waterdoorlatende bestrating en de aanleg van nestgelegenheid voor vogels in zowel het openbaar gebied als in woningen en gebouwen.

Ontdek ons actuele aanbod

J.H.A. Schaperlaan 4, Rijswijk
energielabel
C
oppervlakte84m²
slaapkamers3 kamers
€ 295.000 k.k.
verkopen Created with Sketch.

verkooptest

Huis verkopen

Uw huis verkopen? Bij voorkeur zo snel mogelijk en voor de beste prijs natuurlijk! Zonder dat het u tijd en moeite kost. En vanzelfsprekend met een correcte afhandeling. Weet waar je aan toe bent!

Doe de verkooptest

kopen Created with Sketch.

aankoop

Huis kopen

Als u een huis bezichtigt krijgt u vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkoper. Neem daarom bij een tweede bezichtiging uw eigen NVM Aankoopmakelaar in de arm die alleen uw belangen behartigt...

Aankoop afspraak maken

zoekopdracht Created with Sketch.

zoekopdracht

U zoekt, wij vinden

Meld u aan voor onze zoekservice. Geef uw woonwensen door en wij mailen u de woningen die aan uw zoekwensen voldoen. U blijft dus altijd op de hoogte.

Zoekopdracht maken