Over Van Daal makelaardij

Dé energieke makelaar voor taxaties, aankoop, verkoop en verhuur van uw woning.

Van Daal Makelaardij is een modern en energiek makelaarskantoor dat zich onderscheidt op het gebied van: deskundigheid, service en inlevingsvermogen. Met onze jarenlange ervaring in de makelaardij en kennis van de Delftse huizenmarkt, vindt u in ons een betrouwbare partner met een persoonlijke aanpak.

NVM

Het team van Van Daal Makelaardij heeft kennis van zaken. Van Daal Makelaardij heeft beëdigde makelaars en zij zijn net als de onderneming lid van de NVM. Het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) ervoor dat wij jaarlijks onze vakkennis bijspijkeren. Zo blijven wij op hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. En bent u verzekerd van deskundig en betrouwbaar advies.

Qualis

Van Daal makelaardij is lid van Qualis. Qualis is hét label voor bemiddeling van woningen in het midden- en hogere marktsegment.
Met behulp van het Qualis netwerk kunnen wij gebruik maken van een gezamenlijke, actieve marketing bij de verkoopbemiddeling. Door deze krachtenbundeling maakt u als opdrachtgever gebruik van het netwerk van alle Qualis NVM Makelaars.

Wilt u eens kennis met ons maken?

Neem contact met ons op of loop eens binnen bij ons kantoor in het centrum op de Voldersgracht 33 in Delft. (Hoek Vrouwjuttenland).

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:45 uur tot 17:15 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 15:00.

Wilt u eens kennis met ons maken?

Neem contact met ons op per telefoon of e-mail of loop eens binnen bij ons kantoor in het centrum op de Voldersgracht 33 in Delft. (Hoek Vrouwjuttenland). Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:45 uur tot 17:15 uur.  In de avond en op zaterdag werken wij op afspraak.

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

1Hoe veel is ?