VERHUUR

Heeft u een woning of winkelruimte die u voor een paar maanden of langere tijd zou willen verhuren?

Voor een beperkt aantal vaste opdrachtgevers verzorgen wij al geruime tijd de tijdelijke en/of permanente verhuur van woningen en winkelruimte in het centrum van Delft. Door de ligging van ons kantoor in het centrum komen er dagelijks potentiele huurders bij ons binnen voor meer informatie. Wij kunnen hen ook uw woning of ander object aanbieden.

Wat kunt u van ons verwachten bij het verhuren van uw woning:

Opname van uw woning

Graag komen wij bij u langs voor een opname van uw woning en om u te adviseren over de mogelijkheden, risico's en aandachtspunten bij verhuur. Met elkaar bepalen wij de huurprijs. Het huis wordt geadverteerd op de meest bekeken website Funda.nl en op onze eigen website.

Wij verzorgen de woningpresentatie met tekst en foto’s en stellen samen met u de  huurvoorwaarden op. 

Kijken

Zodra een kandidaat zich meldt, maken wij een afspraak voor bezichtiging.  
Indien wij een geschikte kandidaat hebben gevonden voor uw woning kunnen wij deze toetsen op o.a. financiële achtergrond. Wij zullen kandidaten ook vragen een loonstrook en/of arbeidscontract te overleggen en natuurlijk hun ID bewijs. Ook met uw persoonlijke wensen kan rekening worden gehouden. 

De huurovereenkomst en sleuteloverdracht

Wij verzorgen de huurovereenkomst en zorgen voor de aanvangs- en eindinspectie. Wij kunnen het beheer van uw woning verzorgen zodat de totale zorg over uw woning bij ons in handen is.

Wanneer u contact met ons opneemt informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Maak een afspraak met Van Daal Makelaardij

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen voor een afspraak. U kunt ook bellen naar 015 - 21 27 300

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot: hoeveel is ?