Wilt u een studentenhuis kopen ?

Van Daal makelaardij is de specialist op het gebied van studentenhuizen in Delft.

Wilt u een studentenhuis kopen ?

Dit biedt o.a. de volgende voordelen

  • Als eerste bewoner van een nieuw studentenhuis heeft uw zoon of dochter de beschikking over een ruime kamer. Dit bespaart uw studerende kind de nodige instemmingen, verhuizingen en doorverhuizingen. Door de aankoop van een huis zit uw kind meteen op een goede locatie, omringd door huisgenoten en vrienden in de stad. Mede door de onderlinge sociale controle maakt uw kind direct een goede start met zijn/haar studie.
  • Het aantal studenten aan de TU Delft blijft de komende jaren groeien met een steeds maar toenemende vraag naar kamers. Hierdoor is de aankoop van een studentenhuis in of nabij het centrum en de TU een zekere investering. Leegstand komt niet of nauwelijks voor.

Maak gebruik van onze speciale studentenactie!

Wij begeleiden u als aankoopmakelaar bij de koop van het pand en zullen u adviseren in de van belang zijnde aspecten zoals de ligging, courantheid, verwachte huuropbrengst, de meest optimale kamerindeling, de verbouwing en brandveiligheid om maar een paar aspecten te noemen die we met u doornemen. Bij aankoop bent u courtage verschuldigd. Wij hanteren hiervoor een vast aantrekkelijk tarief en werken hierbij op basis van no cure no pay.

 

Wij bieden u een gratis zoekopdracht naar een geschikt studentenhuis!

Van Daal makelaardij is de specialist op het gebied van studentenhuizen in Delft.

Wij hebben o.a. een samenwerking met meerdere grote studentenverenigingen en hun actieve commissies op het gebied van studentenhuisvesting. Van dit uitgebreide netwerk kunt u ook profiteren als u via ons uw bestaande studentenhuis wil verkopen nadat uw zoon of dochter is afgestudeerd.

In 2011 is Van Daal Makelaardij als specialist op het gebied van studentenhuizen tot de selecte groep van corpsleveranciers toegetreden.

Als corpsleverancier heeft Van Daal Makelaardij een schild naast de deur hangen met daarop afgebeeld is de Corpsmaagd, het wapen van DSC, met daaronder de tekst 'Inspice et cautus eris' (aanschouw uzelf en wees op uw hoede). De speciale relatie tussen Van Daal Makelaardij en de studenten bestond al langer en is door het lidmaatschap versterkt.

Maak een afspraak met Van Daal Makelaardij

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen voor een afspraak. U kunt ook bellen naar 015 - 21 27 300

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot: hoeveel is ?