Qualis

Exclusief vastgoed

Van Daal Makelaardij heeft een goede reputatie binnen de exclusieve doelgroep. Men kiest steeds vaker voor de expertise en actieve marketing van ons kantoor.

Dit uit zich in een groeiend marktaandeel en sterke marktpositie in het hogere segment van de Delftse woningmarkt, maar ook in de regio. Op basis hiervan is aan ons kantoor, exclusief voor Delft het Qualis-label toegekend.

Qualis is een label met klasse. Toegekend aan een selectie van 50 NVM makelaars die hun sporen verdiend hebben in de bemiddeling van exclusief onroerend goed. Makelaars met een uitstekende reputatie en een sterke, veelal leidende marktpositie in het hogere marktsegment. Het Qualis-label is exclusief per werkgebied toegekend.

Aan het Qualis-label herkent u derhalve de makelaars met ervaring en een brede expertise in het topsegment. Makelaars die kwaliteit de ruimte geven die het verdient. Bent u op zoek naar die ruimte voor kwaliteit? De Qualis makelaars maken gebruik van een gezamenlijke, actieve marketing bij de verkoopbemiddeling van exclusief onroerend goed. Daarbij wordt ondermeer gebruik gemaakt van de uitsluitend door de Qualis makelaars in te zetten media zoals Qualis Magazine, Qualis Gallery en Qualis.nl. Daarnaast beheren de Qualis makelaars een landelijk relatiebestand van de exclusieve doelgroep. Met Qualis Share wordt dit relatiebestand ook ingezet via social media en middels advertenties in bijvoorbeeld het FD brengen wij uw bijzondere huis onder de aandacht bij de doelgroep.

De krachtenbundeling van Qualis makelaars heeft zich ruimschoots bewezen en leidt aanwijsbaar tot een optimale prijsvorming binnen een aanvaardbare verkooptijd. Of u nu uw woning wilt verkopen, een andere woning wilt kopen of uzelf oriënteert: laat u adviseren of begeleiden door de makelaar die met Qualis ruimte geeft aan uw ambities en aspiraties.

Speelt u met de gedachte om uw woning te gaan verkopen? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak voor een oriënterend gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor. Nadere uitleg en informatie m.b.t. Qualis vindt u op www.qualis.nl. Voor vragen kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met ons kantoor.


Qualis Makelaar, best verkopende makelaar in het topsegment!

Maak een afspraak met Van Daal Makelaardij

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen voor een afspraak. U kunt ook bellen naar 015 - 21 27 300

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot: hoeveel is ?