Aankoopbegeleiding

Als u een huis bezichtigt krijgt u vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkoper. Neem daarom bij een tweede bezichtiging uw eigen NVM Aankoopmakelaar in de arm die alleen uw belangen behartigt. Hij wijst u op eventuele minpunten van het huis, beoordeelt de vraagprijs, checkt belangrijke gegevens en bestemmingsplannen, onderhandelt scherp en helpt bij de afwikkeling.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf uw aankoopstrategie te bepalen, te onder- handelen en de koopakte te controleren om maar een paar aspecten van het aankopen te noemen, maar dan moet u wel zeker van uw zaak zijn. De Aankoopmakelaars van Van Daal Makelaardij doen dit dagelijks en kunnen ook voor u de aankoop begeleiden. Tegen een aantrekkelijk vast tarief.

huisverkopen Delft

 

Van Daal Makelaardij werd uitgeroepen tot NVM Aankoopmakelaar van het jaar in 2013, 2014 en in 2016 !

 

Bezichtigen

Wij gaan altijd samen met u de door u gevonden woning bezichtigen. Tijdens deze bezichtiging wordt het huis kritisch doorgelopen met onze aankoopmakelaar. Alle aspecten komen aan de orde en na afloop wordt het huis met u besproken.
 

Onderhandelen

Indien u het huis wil gaan aankopen bespreken wij met u de beste onderhandelingsstrategie, de oplevering en de op te nemen (ontbindende) voorwaarden, zoals financiering en/of bouwkundige keuring. Zodra er mondeling akkoord is over de koopsom, oplevering en voorwaarden is de volgende fase de koopovereenkomst.

Koopovereenkomst

U krijgt van ons een uitgebreide persoonlijke toelichting op de koopovereenkomst. Er is alle gelegenheid voor het stellen van vragen. Zodra de akte geheel duidelijk en helder is gaan we over tot het zetten van de handtekening.

 

Notaris

De notaris verzorgt de juridische afwikkeling en het notarieel transport. De leveringsakte en de nota van afrekening controleren wij voor u. Voordat u naar de notaris  gaat inspecteren wij met u de woning, om te zien of deze conform de afspraken geleverd wordt en noteren we de meterstanden. Klaar voor de sleuteloverdracht !

 

Maak een afspraak met Van Daal Makelaardij

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen voor een afspraak. U kunt ook bellen naar 015 - 21 27 300

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot: hoeveel is ?