Wonen in de Linden

Groen wonen aan t Haantje

DIRECT INSCHRIJVEN

De Linden

Het is zover! Eindelijk kunnen wij de datum aan u bekend maken van de start verkoop van De Linden! Op 20 mei aanstaande gaan we definitief in verkoop met de 1e fase van dit woningbouwproject met een aangepaste architectuur en een nieuw woningbouwprogramma.
De Linden is een bijzonder project voor RijswijkBuiten. De prachtige woontoren de Koningslinde biedt u vanuit verschillende woningtypes een spectaculair uitzicht over RijswijkBuiten. Naast de Koningslinde komt de Zilverlinde. Dit gebouw is van een extra woonlaag voorzien.

In de tweede fase van het project is de Leilinde komen te vervallen. Dit is nu de Witte Linde geworden, een zusje van de Zilverlinde. De Hollandse Linde en de patiowoningen in de Zomerlinde in deze fase zijn niet veranderd. De tweede fase gaat later in verkoop.

Kortom, De Linden is een uniek stukje in RijswijkBuiten.

Op 20 mei hebben we voor u de brochures, prijslijsten en inschrijfformulieren beschikbaar. U bent op die dag van 11.00 tot 13.00 uur van harte welkom in het Informatiecentrum RijswijkBuiten. Graag tot dan!

tekst

Meer informatie over De Linden?

Vul het onderstaande formulier in, we houden u graag op de hoogte.

 

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?